Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 334 km

AT houdt Vlissinger aan wegens schietincident

Toegevoegd: 26-11-2015, 16.07 uur
Door: Rolf de Feijter

POORTVLIET - Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur is in een woning in Poortvliet een 27-jarige Vlissinger aangehouden door een Arrestatieteam (AT). omdat hij ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het schietincident dat op zondag 25 oktober jl. plaatsvond in de Pieter Poststraat in Vlissingen.


Destijds kwam een 30-jarige man aangifte doen van het feit dat hij in zijn auto beschoten was door een fietser. In zijn auto werden ook daadwerkelijk kogelgaten aangetroffen. Door de politie is een onderzoek ingesteld. De omgeving werd afgezet en de technische recherche deed sporenonderzoek. Ook is een buurtonderzoek gehouden in de hoop meer informatie te krijgen over de zaak. Dit onderzoek heeft onder andere nieuwe getuigen en sporen opgeleverd.

Op basis van de aangetroffen sporen en de verklaringen van getuigen is woensdagmiddag een arrestatieteam binnengevallen in een woning in Poortvliet en is de 27-jarige Vlissinger aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel en daar meteen in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (26-11-2015 om 22:55)
gelukkig gepakt maar het was angst aanjagend voor de kindertjes in de achterstraat waar het gebeurde alles met zoveel geweld. ik heb er begrip voor en het AT speelt ook met hun leven. goed werk jongens.
hoe oud? (26-11-2015 om 16:53)
goed werk AT. nu de straf nog …
Cookie-instellingen beheren