Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Slachtoffer 's-Heerenhoek was dronken

Toegevoegd: 27-11-2015, 11.19 uur
Het slachtoffer bleek onder invloed val alcohol te hebben gereden.
Het slachtoffer bleek onder invloed val alcohol te hebben gereden.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De automobiliste die donderdagavond met haar auto in een sloot belandde bij 's-Heerenhoek verkeerde onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De 57-jarige vrouw, afkomstig uit Heinkenszand, reed rond 22.40 uur van ’s-Heerenhoek naar Heinkenszand. Op de Heinkenszandseweg raakte ze met haar auto van de weg om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen. Het slachtoffer werd door de brandweer uit haar auto bevrijd en is overgebracht naar een ziekenhuis.

Uit een eerste ademonderzoek bleek dat de bestuurster te veel had gedronken. Vervolgens heeft de politie een bloedtest laten afnemen om het exacte alcoholpromillage vast te stellen. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.

De auto, een boom en een hectometerpaaltje raakten beschadigd.

Zie ook:
Gewonde bij ongeval 's-Heerenhoek   (26-11-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geert (28-11-2015 om 09:38)
Wie meent te staan ziet toe dat hij niet valt! Kent u dit gezegde? Uiteraard is het rijden onder invloed verwerpelijk en strafbaar. Toch zou ik de lezers willen adviseren niet gelijk fel te reageren! Je weet maar nooit wat de oorzaak is, je weet maar nooit welk een zee van ellende soms aan zoiets te grondslag ligt!
Manus (28-11-2015 om 07:13)
Drank maakt meer kapot dan je lief is.
Peter (27-11-2015 om 16:16)
Rijbewijs afpakken, verplicht op cursus CBR, opnieuw rijbevoegdheid halen, €750 boete, auto verbeurd verklaren en een week laten helpen in een revalidatiecentrum waar verkeersslachtoffers komen. O nee, dat is erg overdreven! Ok, ze mag laat die verbeuring maar zitten, zelf de bergingskosten betalen én de rekening van de de hulpdiensten!
ger (27-11-2015 om 14:01)
zonde van de boom, hopelijk doet deze madam een paar nieuwe laten planten om eea te vergoeden...
marco (27-11-2015 om 11:28)
en nu maar hopen dat ze zelf opdraait voor de kosten cq schade
Cookie-instellingen beheren