Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto zwaar beschadigd bij ongeluk

Toegevoegd: 27-11-2015, 17.03 uur - Update: 28-11-2015, 10.37 uur
De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd. De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd.
De auto raakte door het ongeluk zwaar beschadigd.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Bernhardweg West bij Nieuwdorp is vanmiddag een personenauto zwaar beschadigd geraakt. De 85-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.30 uur. Volgens de politie kwam de man in de berm terecht. Bij het wegrijden uit de berm raakte de auto in de slip en kwam hierbij weer in de berm terecht. Vervolgens knalde de man met zijn auto tegen twee bomen, ging over de kop en uiteindelijk kwam de auto op zijn kant terecht.

De auto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder ter plekke behandeld. De man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig geborgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaap verkeer (28-11-2015 om 16:27)
Als het over een jongere zou gaan zouden de reacties niet mis zijn. Zoals bijv.: zeker zitten telefoneren, ze rijden daar altijd te hard, hij heeft veel te hard gereden natuurlijk etc. Ik vraag me bij dit type ongelukken altijd af of mensen niet geleerd hebben in hun rijopleiding wat ze moeten doen als ze naast het asfalt terecht komen. Dat heb ik wel geleerd en goed in mijn oren geknoopt.Ook een slipcursus is nooit weg en had ook de boel kunnen redden. Ook voor een kranige oude man.
Patatje (28-11-2015 om 12:19)
Onzin Jacqueline. Toen ik daar langs kwam tegen 4 uur stonden er diverse auto's in de berm van mensen die aan het helpen waren.. Het is een ongeval wat iedereen kan overkomen maar wel weer typerend dat het hier een 80 plusser betreft....Je vraagt je af of het een 40 jarige ook overkomen was. Wel fijn dat de man het goed maakt en bijna niet te geloven dat ie hier niets aan overgehouden heeft...
Jacqueline (27-11-2015 om 19:20)
Schandalig dat de mensen die dit hebben zien gebeuren niet eens zijn gestop terwijl het er zeer ernstig uitzag. Nadat de bestuurder uit de auto was gehaald was goed hij goed aanspreekbaar en leek niets te hebben. Beterschap voor deze 85-jarige man
Cookie-instellingen beheren