Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met bierfles op hoofd geslagen

Toegevoegd: 28-11-2015, 10.30 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 20-jarige man uit Arnemuiden raakte afgelopen nacht gewond nadat een 38-jarige plaatsgenoot hem met een bierfles op zijn hoofd sloeg. De man werd aangehouden voor mishandeling.


De 20-jarige man stond met een vriend rond 00.45 uur op het perron te wachten op een trein. De 38-jarige man vroeg hen ineens of ze soms ruzie zochten. De mannen negeerde hem en stapten de trein in.

In de treincoupé kwam de man weer naar hen toe en sloeg vervolgens één van hen tweemaal met een bierfles op het hoofd. Het slachtoffer had een flinke snee in zijn hoofd. Hij werd voor behandeling naar de huisartenpost gebracht. De verdachte is insloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (28-11-2015 om 12:11)
dat is geen mishandeling, maar poging tot doodslag, mishandeling is een draai rond je oren of een schop onder je kont. dergelijke aso,s gewoon een week opsluiten , maar wel op eigen kosten.
MotoRob (28-11-2015 om 11:52)
Mishandeling??? Poging tot doodslag zul je bedoelen, die man mag nooit meer vrij rondlopen. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren