Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak op golfterrein Axel

Toegevoegd: 29-11-2015, 11.51 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Aan het begin van de nacht is er ingebroken bij het restaurant op het golfterrein in Axel. Dat meldt de politie op Twitter.


Om het pand binnen te komen werd door de dader(s) een ruit vernield. Met politiehond Arko werd in de omgeving naar de daders gezocht. Die werden niet aangetroffen. Wel werd een deel van de buit teruggevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelse (1-12-2015 om 12:39)
AD dit vind ik wel een vreemde conclusie. Er zit nog een vereniging aan dat weggetje met een camping, niet enkel de golf. Dus wie zegt dat er geen verkeer kan zijn op dit weggetje
AD. (30-11-2015 om 16:53)
Waarschijnlijk is het de vorige keer mislukt toen ze op het enige weggetje er naartoe tegen een boom zijn gereden want wat heb je s,nachts daar anders te zoeken.want de weg gaat verdr nergens anders heen.
Cookie-instellingen beheren