Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 174 km

Verdachte opgepakt wegens inbraak Zoutelande

Toegevoegd: 01-12-2015, 15.04 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - Op de Middelburgsestraat in Koudekerke heeft de politie vanmorgen een 43-jarige verdachte opgepakt in verband met een inbraak in Zoutelande.


Een agent zag rond 10.00 uur in privétijd de verdachte rijden en wist dat de man gezocht werd. Hij waarschuwde zijn collega’s die hem vervolgens inrekende. Mogelijk heeft de man iets te maken met een woninginbraak op een bungalowpark aan de Duinweg in Zoutelande. De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak.

De verdachte reed op een lichtgekleurde sportieve herenfiets. Het gaat om een blanke man, 43 jaar oud, hij droeg een zwarte wollen muts, zwarte laarzen en een spijkerbroek.

Mensen die mogelijk meer informatie hebben kunnen dit delen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren