Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer onderzoekt melding rookontwikkeling

Toegevoegd: 06-12-2015, 10.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is zaterdag aan het einde van de middag met twee voertuigen uitgerukt voor een melding van een binnenbrand bij de Stationsrestauratie in Vlissingen.


Rond 17.00 uur rukte een tankautospuit van de brandweer uit Oost-Souburg en een hoogwerker van de brandweer uit Vlissingen uit voor de brand aan het Stationsplein. Medewerkers van het restaurant zagen rookontwikkeling naast de bar.

Brandweermannen hebben de keuken en naastgelegen ruimtes langdurig doorzocht. Uiteindelijk bleek de rook afkomstig te zijn uit een putje in de buurt het restaurant op NS perron. De brandweer heeft het putje geleegd, er is niets geblust. Vermoedelijk waren smeulende sigarettenpeuken de oorzaak van de brand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren