Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen duidelijkheid over identiteit lijk Kamperland

Toegevoegd: 09-05-2006, 22.52 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

KAMPERLAND - De politie heeft nog steeds geen idee welke naam verbonden is met het stoffelijk overschot dat vorige week dinsdag is gevonden aan de waterkant ter hoogte van de Neeltje Jacobaweg bij Kamperland.

Het eerste onderzoek toont wel aan dat het om een lichaam gaat van een volwassen man. Die man is niet door geweld om het leven gekomen. Desondanks sluit de politie een misdrijf niet uit omdat nog altijd kan blijken dat er sprake was van vergiftiging. Daarvoor is echter meer onderzoek nodig.

De politie vergelijkt momenteel de gegevens van het stoffelijk overschot met de gegevens die voorkomen op de lijst van vermisten. Dat kan volgens een woordvoerder nog wel enige weken in beslag nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren