Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Witte Seat rijdt door groep mensen heen in Tholen

Toegevoegd: 08-12-2015, 09.59 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Zondagmorgen heeft aan de Zoekweg in Tholen een incident plaatsgevonden waarbij een bestuurder in zijn witte Seat Inca door een groep mensen heen reed. De politie zoekt getuigen.


Het voorval vond rond 11.30 uur plaats toen een groep mensen uit de kerk kwam aan de Zoekweg in de buurt van het Calvijncollege. De politie zoekt mensen die iets hebben gezien of kunnen vertellen wat het kenteken van de witte Seat is zodat de politie de bestuurder kan aanspreken op zijn gedrag.

Bij het incident raakte niemand gewond. Getuigen of mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
corina (10-12-2015 om 14:10)
Niet te snel oordelen hebben over de kerkgangers graag. De bestuurder van deze auto had ook al paaltjes geramd en tegen een auto aangezeten en gewoon doorgereden. En met onverantwoordelijke snelheid richting de bibliotheek gereden. Denk dat het goed is om deze bestuurder te vinden!
B (9-12-2015 om 22:17)
Mijns inziens is de berichtgeving wat sumier. De bestuurder (met bivakmuts) van de Seat had waarschijnlijk wat gedaan wat volgens de wet niet mocht, gezien het spoor van gereedschap dat hij achterliet. Had daardoor grote haast en kwam daarbij veel kerkmensen tegen die op de stoep liepen en op de straat fietsten....
Jan (9-12-2015 om 18:54)
Trieste figuren die elke mogelijkheid aangrijpen om hun eigen frustratie op gelovige mensen te projecteren. Het komt zo onintelligent over om groeperingen zo weg te zetten. Laat ieder in zijn / haar waarde. Daar word iedereen beter van.
De Heer (8-12-2015 om 23:07)
Verkeersregels gelden ook op zondag. Voetgangers op de stoep, auto s matigen hun snelheid bij overstekende voetgangers. Voorts: Het is verboden zich zodanig op de openbare weg te gedragen dat andere weggebruikers in gevaar worden gebracht of in gevaar kunnen worden gebracht. (kapstokartikel). Het is zonde om een goed trottoir onbenut te laten.
Arnold (8-12-2015 om 22:28)
RVV artikel 9 Voetgangers mogen de rijbaan gebruiken, indien zij een kolonne, een optocht of een uitvaartstoet vormen. Dus hier was duidelijk sprake van een optocht! Deze optocht volgen dan de regels van de (onbespannen) wagens.
JK (8-12-2015 om 22:07)
Als we het woordje kerk nu eens veranderen voor stadion of bios..... Is dan de algemene lijn in de reacties nog steeds zo dat we vooral de schuld bij de voetgangers zoeken? Ennuh misschien was die Seat bestuurder ook wel kerkganger? Ik heb het vermoeden dat, zodra we het woordje geloof of kerk tegenkomen, dat dan vooral primitieve vooroordelen de zaak in een bepaald hoekje wil zetten.
Cookie-instellingen beheren