Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Kleine wietkwekerij in woning Zierikzee

Toegevoegd: 09-12-2015, 10.34 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In een woning aan de De Brauwstraat in Zierikzee is dinsdagmiddag rond 14.45 uur een kleine hennepkwekerij ontmanteld. De bewoner van de woning waar de kwekerij aanwezig was is aangehouden.


In de woning werden door agenten 26 hennepplanten aangetroffen en in beslag genomen. Ook zaken die helpen om de kwekerij in stand te houden, zoals assimilatielampen en transformatoren, zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Een medewerker van energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om te onderzoeken of er stroom buiten de meter om werd afgetapt, dit bleek niet het geval. 

De bewoner van de woning aan de De Brauwstraat is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Op last van de officier van justitie heeft hij een transactievoorstel gekregen van 600 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipo (9-12-2015 om 19:23)
Goed werk van de politie. Opruimen die troep. Voor eigen gebruik ? Dat zeggen ze allemaal en dan bedoelen ze hun eigen beurs. Juist dat soort kwekerijtjes bevoorraden de achterdeur van de coffee shops. Die 600 euro van het transactie voorstel stelt niks voor want, er zal al wel een veelvoud met de kweek verdiend zijn.
Anoniem (9-12-2015 om 18:16)
Plantjes kweken zonder troep erin +1
ceestwee (9-12-2015 om 14:24)
Laat die man/vrouw toch. Alleen voor eigen gebruik en is niet tot last van de gemeenschap. Is ook geen dief van de Delta. Vuurwerk is een grotere last.
Vlissingen (9-12-2015 om 14:20)
Ga eens serieuze zaken aanpakken, sjongejonge man.
JaapMburg (9-12-2015 om 13:14)
Wat een flauwekul. Heeft de politie niets beters te doen?
Cookie-instellingen beheren