Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Drugs Overlast Team valt woningen binnen

Toegevoegd: 12-12-2015, 15.17 uur
De drugs die werden gevonden.
De drugs die werden gevonden.
© Foto: Politie
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Naar aanleiding van verschillende meldingen en verklaringen is het Drugs Overlast team Walcheren (DOW) afgelopen woensdag een woning in Vlissingen binnengevallen. De bewoner zou harddrugs dealen en een voorraad in zijn woning bewaren.


Nadat de woning was betreden kwam er al snel een handelshoeveelheid Speed te voorschijn. De bewoner is hierop aangehouden en overgebracht naar cellencomplex Torentijd. Na doorzoeking van de woning kwam er nog meer drugs te voorschijn, waaronder meer dan 50 XTC pillen. Ook werden er allerlei attributen aangetroffen voor de handel in drugs.

Tijdens het onderzoek kwam al snel de naam van een andere persoon naar voren. Deze persoon zou ook drugs dealen en ook een voorraad in de woning bewaren. Er werd besloten om ook bij deze persoon de woning te doorzoeken.

Op donderdag werd deze woning binnengevallen en ook hier werden er verschillende soorten drugs aangetroffen waaronder een handelshoeveelheid Speed en een fles GHB. De bewoner werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Beide zijn gehoord en na een nachtje Torentijd met een dagvaarding heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-12-2015 om 01:42)
daar gaan weer iemand zn centjes. de overheid gaat vrolijk verder met geld verdienen op deze drugs. vernietigen doen ze namelijk echt niet. ga criminelen vangen! geen mensen die in stilte hun centjes verdienen.
Jan (13-12-2015 om 10:41)
Wat doet nu een woning corp aan zoiets wat als je wiet groei dat wordt je het huis uitgezet ? toch .En als je verkoopt dat wordt gedoogd wel een rare instelling van de huurbaas .Die wet moeten ze maar snel invoeren drug´s voor verkoop ook je huis uit geen excuus ,dan zijn ze wel voorzichtiger om die rot troep in huis te halen
Kees (13-12-2015 om 03:33)
Wat voegen de lege zakjes dan toe aan de foto?
Dirgni (12-12-2015 om 17:39)
Super, alle drugpanden uitroeien. Drugsdealer maken zoveel kapot. Lijdzaam als ouder toe moeten kijken, hoe je kind naar de knoppen gaat als die in de kladden van drugsdealer is beland. Politie, opwerk geleverd!!
Brammetje (12-12-2015 om 17:16)
Toch een leuke term dat " heen gezonden". Betekent gewoon vrijgelaten want met vasthouden Bij het langer in cel houden gaat de teller van de strafoplegging lopen. En 't wordt geheid een taakstrafje dus vasthouden is niet handig want dan moet justitie schadevergoeding geven aan betrokkenen. Want die zijn te lang opgesloten en daardoor aangetast in goede naam en eer plus "broodwinning"
beta (12-12-2015 om 17:07)
Wat een gelul de dealers zullen bang zijn :) Al Jaren Doet De politie Er niks aan en weten ze te zitten. Maar laten ze gewoon doen. Weten dealers ook. Ze grijpen alleen in Door overlast en laten ze verder gaan. Top toch iedereen blij. Hou het gewoon rustig. Dan is niks aan de hand.
Cookie-instellingen beheren