Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetbalsupporters Hoek opgepakt na mishandeling

Toegevoegd: 13-12-2015, 13.32 uur
Door: Rolf de Feijter

HOEK - Twee voelbalsupporters van HSV Hoek zijn zaterdag opgepakt vanwege voetbalrellen in Katwijk. Ze worden verdacht van mishandeling van twee stewards.


De stewards probeerden de Hoek-supporters weg te werken van het terrein nadat ze vuurwerk op het veld hadden gegooid. Een vrouwelijke steward werd daarbij herhaaldelijk op haar hoofd geslagen. Ook een mannelijke steward kreeg klappen, waardoor zijn bril kapot ging.

De twee mannen van 18 en 19 jaar oud uit Hoek Hebben de nacht doorgrbreacht in een politiebureau in Leiden. Zondagmorgen zijn ze weer vrijgelaten. Er is proces-verbaal tegen hen opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (15-12-2015 om 16:28)
@Philippine, Ik kan me best voorstellen dat de stewards van QuickBoys niet geheel blij waren met het vuurwerk wat op het veld werd gegooid. Laat staan dat vuurwerk toegestaan is, alles behalve dat, de stewards zijn dan ook bevoegd om diegene die het doen van het sportpark/stadion te verwijderen. Als het niet geheel duidelijk is wie het waren dan zijn zij ook bevoegd om de groep waar het vandaan kwam te verwijderen. Als je daar in tegen gaat, tja dan zijn de gevolgen voor jezelf.
Cerebrus (15-12-2015 om 11:29)
Jaja, het zal wel weer "uitgelokt" zijn. Een steward (let op de d in plaats van een t) zal wel verkeerd gekeken hebben? Ga toch weg met je smoesjes. Dit is gewoon tuig en dient alszodanig behandeld te worden.
philippine (15-12-2015 om 09:25)
Mensen... oordeel als je er zelf bent bijgeweest. Het is allemaal erg opgeblazen. Idd de stewarts waren het zelf aan het uitlokken. En onschuldige supporters worden zomaar met een paraplu in het gezicht geslagen! En Rob overdrijven is ook een vak!
Cerebrus (14-12-2015 om 21:00)
Dat zijn geen supporters. Dat zijn huftertjes die willen rellen. Lange celstraffen zouden ze moeten krijgen, maarja, dit is Nederland, dus het zal wel weer een aai over de bol en een fopstraf worden.
Joost (14-12-2015 om 17:08)
De club kan hier zelf ook een stevige daad stellen. Personen minimaal een jaar weigeren op het sportpark. Dit soort mensen kun je geen supporters noemen!
Vlissingen (14-12-2015 om 14:16)
Overdrijf toch niet zo Rob.
Cookie-instellingen beheren