Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen verkeersconflict

Toegevoegd: 14-12-2015, 16.53 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict vorige week donderdag waarbij een man een voorruit van een auto heeft vernield.


Een bestuurder van een rode BMW reed donderdagavond rond 18.30 uur over de Nieuwe Vlissingseweg in de richting van Middelburg. De automobilist wilde een auto inhalen en reed zonder te kijken en zonder richting aan te geven naar de linkerrijstrook. Een automobilist in een donkerkleurige Opel Corsa is mogelijk geschrokken van deze gevaarlijke manoeuvre en reed luid claxonnerend achter hem aan.

Bij de kruising van de Poelendaelesingel en het Groene Woud stopte de bestuurder van de BMW voor het stoplicht. De bestuurder van de Opel Corsa sloeg hier meerdere malen op de voorruit waardoor schade ontstond.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben dit te melden via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
flip (14-12-2015 om 17:45)
nou al had ik het gezien dan zei ik nog niks, stelletje amateurs bij de politie. ik heb jaren terug een ongeluk gehad, auto total loss, politie erbij, ze doen helemaal niks. terwijl er camera's hingen voor te snel rijden en door rood rijden. komen ze met de melding: de camera's deden het niet op dit moment, stelletje verliezers, als ik er aan terug denk kan ik ze nog wel levend villen, en dat noemt zich dan je beste vriend. ben ik zelf nog achter getuigen aan geweest, maar daar doen ze helemaal niks mee. en nu schijnheilig vragen op de media of er getuigen zijn. bahh k heb er geen goed woord voor over.
Cookie-instellingen beheren