Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier invallen in panden Terneuzen

Toegevoegd: 16-12-2015, 20.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In vier panden in de Vondelstraat in Terneuzen zijn dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur invallen gedaan door de politie in verband met een drugsonderzoek. Tijdens die invallen zijn drie verdachten aangehouden.


Al enige tijd was de politie bezig met het onderzoek naar de mogelijke drugsdealers. Dinsdagmiddag was er voldoende grond om binnen te vallen in de vier woningen. In alle vier de woningen werden flinke hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen. In totaal zijn er duizenden xtc-pillen in beslag genomen, maar ook meer dan een kilo speed, tientallen zakjes met gebruikershoeveelheden hennep en een grote partij hennep die nog niet verpakt was. Ook werd een groot geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s aangetroffen.

In de woningen werden ook wapens aangetroffen, maar dit bleken na onderzoek allemaal wapens te zijn die niet voorkomen als ‘verboden wapens’ in de Wet Wapens en Munitie. De drie verdachten die zijn aangehouden zijn allemaal 23 jaar en ook afkomstig uit Terneuzen.

De verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld. Zij worden vrijdag voorgeleid voor de Rechter Commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (18-12-2015 om 11:37)
@AD, Staat niks over uitkeringen.
AD. (16-12-2015 om 21:37)
Er zijn grote geld bedragen aangetroffen en toch krijgen ze een uitkering en mensen in de WW moeten solliciteren en zij hoeven dat niet. Hoe leg je dat uit ??
Cookie-instellingen beheren