Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Kijkdag verloren en gevonden fietsen Walcheren

Toegevoegd: 17-12-2015, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op zaterdag 19 december is er in Vlissingen een kijkdag voor verloren en gevonden fietsen. De dag vindt plaats bij Orionis Walcheren, de instantie die voor de Walcherse gemeenten het beheer van verloren en gevonden fietsen en grote voorwerpen verzorgd.


Tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen mensen terecht op de locatie Poortersweg 27 in Vlissingen. Fietsen worden alleen meegegeven op vertoon van het bewijs van aangifte, de fietssleutel en een geldig legitimatiebewijs.

Gevonden fietsen die niet worden opgehaald en een dagwaarde hebben die lager is dan € 450,- worden na drie maanden te koop aangeboden in de Kringloopwinkel van Orionis Walcheren (eveneens gevestigd aan de Poortersweg 27 te Vlissingen).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jut (17-12-2015 om 14:59)
Ach, daar moet dan weer geld op verdiend worden. Schenk ze dan aan mensen met een minimum inkomen. Mensen in de schuldhulpverlening of andere dergelijke situatie's waarin mensen niet in staat zijn zelf een fiets aan te schaffen. Maar natuurlijk niet, stel je voor dat je een ander moet helpen.
Cookie-instellingen beheren