Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autodief betrapt in gestolen auto

Toegevoegd: 19-12-2015, 23.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Vrijdagavond zag een agent op de Grenulaan in Terneuzen een personenauto rijden die even daarvoor bij een garagebedrijf aan de Absdaalseweg bleek te zijn gestolen.


De bestuurder werd rond 20.40 uur gecontroleerd. Hij verklaarde een rijbewijs te hebben en dat hij de auto van een vriend had geleend. Onderzoek wees echter uit dat hij helemaal niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook bleek dat de personenauto was gestolen bij een garagebedrijf aan de Absdaalseweg. Bij navraag bij het garagebedrijf bleek namelijk dat deze 's middags door een klant was teruggebracht en op het terrein stond met de sleutels nog in het contactslot.

De eigenaar deed aangifte van diefstal van de auto. De 49-jarige man uit Terneuzen werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Zaterdagmorgen is hij verhoord en kreeg te horen dat hij langer wordt vastgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (20-12-2015 om 14:10)
Complimenten voor de oplettende agent-(en) Van andermans spullen blijf je af. Deze dief vastzetten tot eind januari.
Cookie-instellingen beheren