Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtpartij asielzoekers in Zeelandhallen

Toegevoegd: 22-12-2015, 20.16 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Bij de tijdelijke opvang voor vluchtelingen aan het Da Vinciplein in Goes is maandagavond een 21-jarige man aangehouden. Hij heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.


De verdachte was rond 22.30 uur betrokken bij een vechtpartij. Daarbij raakte een 20-jarige man, eveneens zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland lichtgewond. Beveiligers grepen ter plaatse direct in en waarschuwden de politie.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Het is nog onduidelijk was er exact gebeurd is. De politie stelt een verder onderzoek in en gaat getuigen horen. De verdachte is vastgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (26-12-2015 om 13:54)
Dit is het tweede incident met asielzoekers in Goes. Nou nou. Hoe vaak wordt er op zaterdagavond niet gevochten in de stad door opgefokte jongelui? Er is dus nog weinig reden om te klagen na twee incidenten bij het azc. Ik woon in Goes en heb tot zover totaal geen last van asielzoekers. Ja je ziet ze lopen, eng hoor... ??
Wimmelim (23-12-2015 om 17:40)
Mensen dit is echt nog maar het begin van een lange weg vol met problemen die ons heel veel geld gaat kosten. Naar de Nederlandse mensen word niet meer geluisterd. Ik vind dat onze belangen worden verkwanseld door de regering. Wie denkt dat dit goed blijft gaan is ziende blind en misschien wel horende doof. Vang vluchtelingen op in eigen regio B.v. Turkey. Geef ruimhartig geld en middelen daartoe zo laten we een ook een boel religie buiten de deur.
Cor (23-12-2015 om 13:03)
Wat zijn nu de reacties van het Coa. Wat nu weer verzonnen om al deze vechtpartijen in Goes goed te praten en te vergoelijken? En onze Burgemeester hoor je nu ook niet.
Zierikzee (23-12-2015 om 06:42)
Gewoon te belachelijk voor woorden!! Alles wordt betaald en geregeld. Eigen volk kan de ziektekosten premies niet meer op brengen, sociale huurwoning zijn voor de gewone man onbereikbaar.Voor deze "vluchtelingen" wordt alles geregeld !! Ze krijgen voorrang op een huis , ingericht en wel, zakgeld, zorgpremies worden betaald van ons belastinggeld !! Ik zeg : Kom in opstand !! Steeds meer ouderen moeten leven van de voedselbank, we moeten echt eens goed na gaan denken hier in Nederland.
hallo (22-12-2015 om 21:22)
Dit is al het 2 de gevecht in korte tijd Ik zag ze op een zaterdag nacht ook al een keer buiten ruzie staan schoppen vlak bij de rotonde in Zuid Zelfs de beveiliging loop al met kogelvrijevesten Nou nou echt top Snap best dat deze mensen geholpen moeten worden maar kom op zeg er zijn ook gewoon mensen die uit de stad ect naar huis willen denken je dat die veilig over straat zo durven Ik denk dat er betere toezicht moet komen en een avond klok 11 uur binnen
Sas (22-12-2015 om 20:49)
Ik moet vanaf volgende maand voor mijn dan 18jarige zoon €90 ziekenfonds premie gaan betalen . En wie betaald dat voor deze 20 jarige jongeman ,zonder vaste woon of verblijfplaats in Nederland ?? ....... Juist u en ik Gek he dat we elk jaar meer premie betalen !!!!!!
Cookie-instellingen beheren