Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep traumahelikopter Kloetinge

Toegevoegd: 23-12-2015, 07.58 uur
De brandweer heeft de patiënt uit de woning getakeld.
De brandweer heeft de patiënt uit de woning getakeld.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - De hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen voor een medische noodsituatie in Kloetinge.


Het incident speelde zich rond 06.55 uur af in een woning aan de H Roland Holstlaan. Naast twee ambulances werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. Ongeveer 20 minuten later kwam ook een ladderwagen van de brandweer ter plaatse om de patiënt uit de woning te takelen.

De patiënt is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesje (24-12-2015 om 00:02)
Soms is vervoeren naar het ziekenhuis niet mogelijk en moet er eerst "gestabiliseerd" worden. Daarvoor wordt een arts ingevlogen per helicopter. In dit geval is het stabiliseren gelukt door ambulancepersoneel en is de brandweer ingeschakeld om de persoon van de eerste verdieping naar beneden te halen naar de ambulance. Wat hemelsbreed 2 minuten is kan door omstandigheden onbereikbaar zijn.
jaap (23-12-2015 om 13:48)
Sommige dingen begrijp ik niet goed. Vanuit Kloetingen, bij de Oostmolenweg is het ongeveer 2 minuten voor een ambulance naar het ziekenhuis, een heli vanuit Rotterdam doet er een minuut of 15 over [tegen de 240 km/u] Zijn ze in het ziekenhuis dan zo onder bezet?
Cookie-instellingen beheren