Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Man onder invloed op scooter aangehouden

Toegevoegd: 23-12-2015, 13.47 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Dinsdagavond is een 48-jarige man uit Middelburg aangehouden op de Willem Ruysstraat in Vlissingen voor het rijden onder invloed.


De aandacht van surveillerende agenten werd omstreeks 22.45 uur naar de verdachte getrokken omdat zijn scooter geen verlichting had. Nadat de man werd staande gehouden bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Toen de man ook nog een valse naam opgaf en onder invloed van alcohol bleek te zijn werd hij meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau werd via een ademanalyseapparaat duidelijk dat de man een score blies van 290 ug/l. De man kreeg een boete voor het rijden zonder rijbewijs en het opgeven van een valse naam. De kwestie van het rijden onder invloed wordt voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos van Burg (25-12-2015 om 08:19)
Albert, het klopt wel dat je niet dronken over de weg lopen, Is geen overtreding van de Wegenverkeerswet. Maar om te lopen heb je geen rijbewijs nodig , dus kan dat ook niet worden ingevorderd.
albert (23-12-2015 om 16:59)
Goedzo nooit meer de kans geven op rijbewijs.. Word daar vreselijk boos over, ze denken allemaal je op fiets en scooter wel dronken naar huis mag fietsen na stappen enzo.. je bent net zo strafbaar volgens de wet als in auto en zelfs lopend mag je niet dronken over de weg lopen zelfs dan kun je je rijbewijs zelfs kwijt raken
Cookie-instellingen beheren