Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tolgaarder krijgt klap van Terneuzenaar

Toegevoegd: 24-12-2015, 19.46 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Een tolgaarder van de Westerscheldetunnel heeft vanmorgen een klap gekregen na een woordenwisseling met een 27-jarige Terneuzenaar.


Omstreeks 11.00 uur reed de 27-jarige man uit Terneuzen door de Westerscheldetunnel. Hij kwam bij de tolpoortjes en moest toen betalen. Tijdens het betalen ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de tolgaarder. De Terneuzenaar beledigde de tolgaarder en deelde tot ieders verbazing ook nog een klap uit. Hierna duwde hij de slagboom opzij en reed door.

De politie werd gevraagd om uit te kijken naar de bestuurder. Het kenteken van de auto werd door de politiemeldkamer binnen de surveillerende eenheden verspreid. Een eenheid die ter hoogte van Kruiningen op de A58 reed zag de auto en heeft de man laten stoppen.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een verklaring mag afleggen. Tegen de man zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
un egte zeeuw (29-4-2016 om 08:36)
Vreemd dat er niet word vermeld waar de ruzie om was begonnen .
W. Kruit (25-12-2015 om 00:47)
Die moeten ze maar eens een paar jaar het gebruik van de tunnel ontzeggen. Laat maar via Antwerpen rijden. Of zwemmen...
Veiligheidsman (24-12-2015 om 23:40)
Die man verblijft met de kerstdagen niet thuis, neem ik aan.
Frans Rietmeijer (24-12-2015 om 23:26)
Ik dacht dat zoiets mag in Nederland. Als je het ergens niet mee eens bent sla je de ruiten in, stuur je dreigbrieven of molesteer je mensen. Goed kans dat je dan je zin krijgt. Ik heb er zooo genoeg van.
optimist (24-12-2015 om 20:42)
kennelijk een kort lontje in plaats van de kerst gedachte !!
Cookie-instellingen beheren