Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer overval op bezorger Terneuzen

Toegevoegd: 25-12-2015, 11.59 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Donderdagavond is in Terneuzen voor de tweede keer in korte tijd iemand overvallen. Er werd een portemonnee buit gemaakt die later werd teruggevonden.


Rond 20.30 uur reed de bezorger van spareribs in zijn bestelauto over de Schuberthof. Daar werd zijn weg geblokkeerd door twee onbekende jongemannen. De koerier werd tot stoppen gedwongen. Hij werd vervolgens bedreigd met een vuurwapen en een mes. De man moest zijn portemonnee met de dagopbrengst afgegeven.

De politie zocht met verschillende eenheden de omgeving af. Ook werd er een Burgernet bericht verstuurd. Tot op heden zijn de onbekende daders nog niet gevonden. Het zou gaan om twee negroïde mannen van rond de twintig jaar. Eén van hen (normaal postuur) droeg rode capuchon-trui en een zwarte pet met een daarop een onbekend logo. De andere dader (mager postuur) was gekleed in een zwarte jas met capuchon. Hij droeg witte sportschoenen van Nike Airforce en een wijd model spijkerbroek.

De politie vond de buit, een portemonnee, later op de avond leeg terug. De bezorger raakte niet gewond.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben of donderdagavond iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Schuberthof of de Bellamystraat. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Zie ook:
- Pizzakoerier overvallen in Terneuzen (22-12-2015)
Daders overval Terneuzen hadden vuurwapen bij (23-12-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karel (26-12-2015 om 16:51)
Deze bestelwagen of pakketendiensten taxi's couriers te voorzien van dashboard camera's beelden kunnen altijd van pas komen
Hans (26-12-2015 om 10:11)
Voortaan alle "thuisbezorgd"-bestellingen, dus ook eten, vooraf laten betalen met iDeal, dan gaat de bezorger/koerier voortaan zonder geld op pad en dan gaat dit vanzelf over. Wil dat tuig dan nog aan geld komen, dan moeten ze er net zoals iedereen gewoon hard voor gaan werken . . . Voorlopig zou ik gewoon stevig doorrijden, leren ze het ook af !
wim (26-12-2015 om 07:17)
Wat een stelletje smeerlappen om op deze manier zich te verrijken door een pizza bezorger met auto te laten stoppen en dan zijn geld af te geven om daarna ik hoop en wens dat ze gepakt worden dat tuig.
Jan (25-12-2015 om 13:25)
Keihard aanpakken deze gasten. Laffe figuren met een te groot ego.
Ad. (25-12-2015 om 12:59)
Zou het een idee zijn om eens een agent met pizza,s op stap te sturen in die buurt want dit soort getinte mannen klust er naast hun uitkering wat bij door goed bedoelende mensen te overvallen dus is het misschien ook een idee als de jongens die nu voor enkele euro,s per dag als koerier dit niet meer zouden doen want dit tuig besteld iets op een bepaald adres en wachten hem dan op en weten dat hij wisselgeld bij zich heeft.En ze zijn altijd alleen dus stoppen met dit soort service zou ik zeggen
Cookie-instellingen beheren