Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee arrestaties voor huiselijk geweld

Toegevoegd: 28-12-2015, 10.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zowel in Westdorpe als in Heinkenszand is in de nacht van zondag op maandag een man aangehouden vanwege het mishandelen van zijn partner danwel ex-partner.


In Westdorpe werd omstreeks 00.20 uur een 48-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij even daarvoor zijn even oude ex-partner uit Sluiskil had mishandeld. Agenten troffen de auto van de man aan in Westdorpe en hebben hem vervolgens kunnen aanhouden. Dit ging niet helemaal zonder slag of stoot.

"De man wilde in eerste instantie niet meewerken met de agenten en had een agressieve houding jegens hen, maar toen een hondengeleider ter plekke werd geroepen besloot hij zich toch te laten boeien", zo vertelt een woordvoerder van de politie. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De vrouw raakte volgens de politie niet noemenswaardig gewond.

In Heinkenszand liep een woordenwisseling tussen twee echtelieden uit de hand. Dat gebeurde rond 00.30 uur in de Van Citterstraat. De politie werd gebeld door de vrouw des huizes omdat zij geslagen zou zijn met een bloempot. Ook zou de vrouw zijn bedreigd met een mes. Het slachtoffer raakte licht gewond. Haar echtgenoot is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Gisteren vond in Nieuw-Namen ook al een arrestatie plaats vanwege huiselijk geweld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (28-12-2015 om 15:21)
Wat een looser is die ene man. Agressief tegen iedereen maar schijt in zijn broek voor een hond...!
kelly (28-12-2015 om 11:19)
ik heb dat gehoord en die man zien wegrennen met de hond was namelijk met mijn hond aan het wandelen
Cookie-instellingen beheren