Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Man mist tand na ruzie in Kapelle

Toegevoegd: 28-12-2015, 10.09 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ruzie in Kapelle is iemand zondag een tand kwijtgeraakt. De politie heeft ter plekke twee personen aangehouden.


Agenten kregen rond 19.00 uur de melding binnen dat er in een woning een ruzie gaande was tussen enkele gezinsleden. Tijdens de rit naar het opgegeven adres werd aangevuld dat er inmiddels ook bedreigingen werden geüit en dat de ruit van een auto zou zijn gesneuveld.

Ter plekke bleek er inderdaad een ruit vernield. Eén van de betrokkenen bleek de politie op te wachten. Hij werd aangewezen als dader, maar bleek op z'n minst tevens slachtoffer te zijn. De man miste namelijk een tand.

De man met de missende tand wijst een andere man aan als degene die hem dit letsel zou hebben toegebracht. De politie heeft daarop besloten de beide mannen aan te houden. De man die verdacht werd van vernieling, werd ook aangehouden op verdenking van bedreiging en het slaan van een vrouw.

Een uur na de eerste oproep waren alle betrokkenen op het bureau. Met behulp van Engelse en Franse tolken is de voorgeleiding aan de hulpofficier van justitie vertaald. Uiteindelijk is één van de twee met een dagvaarding naar huis gestuurd. De zaak van de ander is geseponeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren