Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Drie mannen opgepakt na mishandeling Kapelle

Toegevoegd: 29-12-2015, 15.33 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft maandagavond in Kapelle twee mannen van 25 en 35 jaar oud uit Goes aangehouden op verdenking van mishandeling. Het duo zou een 53-jarige Kapellenaar hebben verwond. Vandaag is ook nog een 50-jarige man opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.


Volgens de politie werden de mannen rond 19.30 uur aangehouden. Even daarvoor vond een conflict plaats in de woning van de Kapellenaar. De man heeft kneuzingen en verwondingen aan de mishandeling overgehouden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De 16-jarige dochter van het slachtoffer was getuige van de vechtpartij. Zij heeft de drie mannen nog geprobeerd te stoppen door één van hen te prikken met een vork, maar hierop werd ook de dochter weggeduwd en geslagen. 

Met behulp van het team surveillancehonden van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant konden de Goesenaren worden opgepakt. Later bleek dat er ook nog een derde verdachte betrokken zou zijn geweest bij de mishandeling. Deze persoon, een 50-jarige man uit Kapelle, werd vandaag rond 13.00 uur door de politie aangehouden. Alle verdachten zijn overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (30-12-2015 om 20:39)
Kunnen ze wel met ze drieen tegen 1 zielig hoor
Cookie-instellingen beheren