Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast na huiselijk geweld Kattendijke

Toegevoegd: 29-12-2015, 15.59 uur
Door: Roland de Jong

KATTENDIJKE - Een 44-jarige Goesenaar is maandagavond aangehouden nadat hij zichzelf had gemeld op het politiebureau in Goes na de mishandeling van zijn vriendin in Kattendijke.


De 37-jarige vriendin van de man deed bij de politie aangifte nadat zij door de Goesenaar was mishandeld tijdens een uit de hand gelopen ruzie. De vrouw gaf aan te zijn geslagen en bedreigd. Kort nadat de vrouw aangifte had gedaan meldde de man zichzelf op het politiebureau.

De man is ter plekke aangehouden en hierna overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit hij nu nog vast. De man wordt gehoord over zijn betrokkenheid bij de mishandeling en krijgt daarna een huisverbod uitgereikt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (30-12-2015 om 00:48)
Nou Wim, die man heeft de kracht niet om zich liefdevol in te zetten naar zijn vriendin en dan heeft 'ie alleen maar zijn lichamelijke kracht die die vanuit onmacht inzet om zijn onvermogen te compenseren. Dit 'manifesteert' zich dan weer als mishandeling. Dat is de kracht van de vrouw; onze innerlijke kracht te mogen ontwikkelen. Als de vrouw dan het lijdend 'voorwerp' is in de relatie, dan is de man het grootste slachtoffer. De kracht van vrouwen is groter, daar kunnen wij dan weer van leren. Mooi hè, eigenlijk.
wim (29-12-2015 om 19:38)
Waarom moet nu altijd met geweld als een man ruzie krijgt met je vriendin die altijd slachtoffer word omdat die man in de regel sterker is en daar van misbruik maakt zo je hier ook weer gebeurd 44 jaar en zijn verstand niet gebruikt en als beloning een huis verbod krijgt
Cookie-instellingen beheren