Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs drinkt 10x te veel

Toegevoegd: 31-12-2015, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

WAARDE - Een 56-jarige man uit de gemeente Reimerswaal is gisterennacht op de Puthoekseweg in Waarde aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed van alcohol. Volgens de politie was hij "zeer dronken".


Surveillanten zagen omstreeks 02.10 uur een voertuig erg langzaam rijden en gaven de bestuurder daarop een stopteken. Tijdens de controle bleek dat het rijbewijs van de man ongeldig was verklaard. Omdat hij bovendien sterk naar alcohol rook is hij meegenomen naar het politiebureau in Goes.

Daar bleek uit een ademanalyse waaruit dat de verdachte tien maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Met een rijverbod van 13 uur en een proces-verbaal op zak mocht de man weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (2-1-2016 om 17:02)
Wanneer komt er een verbod op alcohol? Hoeveel bewijs is nodig om de veiligheid van de burgers te kunnen garanderen? Deze "drugs" maakt zoveel meer kapot, maar omdat er een financieel belang aan gekoppeld is, sluit men de ogen voor het verlies van misschien wel uw dierbaren. Ik hoop dat deze dronkelap nooit meer een auto in stapt.
Jan (31-12-2015 om 18:00)
Je zal daar maar wandelen (dropping) dan is het poging tot doodslag.
leon (31-12-2015 om 14:44)
Hoe kan iemand een rijverbod krijgen wanneer hij geen rijbewijs heeft, en die persoon moeten ze ook geen rijbewijs meer geven
Panda (31-12-2015 om 13:40)
10 X te veel en een rijverbod van 13 uur????? en hij heeft GEEN RIJBEWIJS nou moet het toch niet gekker worden in Nederland Pak die vent z'n auto af moet hij eerst iemand dood rijden??? al zou die vent één van mijn familie of vrienden aanrijden, dan zijn de rapen nog niet gaar.
charel (31-12-2015 om 13:29)
ja natuurlijk moet hij straf krijgen , maar al de asocialen die hem de drank verkocht of aangeboden hebben ook want die weten ook hoe het er bij staat , maar ja die blijven buiten schot .
Danny (31-12-2015 om 12:45)
10 x de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd en dan niet meer dan 13 uur rijontzegging. Ze hadden zijn rijbewijs in moeten nemen en hij had nooit meer mogen rijden. Daar bovenop nog een flinke geldboete en taakstraf van minimaal 600 uur. Moeten er eerst weer slachtoffers bij betrokken zijn voordat de straffen hoger worden!!!
Cookie-instellingen beheren