Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie na inbraak Krabbendijke: Blijf binnen

Toegevoegd: 08-01-2016, 20.38 uur - Update: 08-01-2016, 20.45 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie roept inwoners van Krabbendijke vrijdagavond naar aanleiding van een inbraak op om niet onnodig naar buiten te gaan.


De inbraak werd even voor 20.00 uur gepleegd bij de Westweg. De politie startte direct een grote zoekactie. Inmiddels doen daaraan ook politiehonden mee. Er is ook een politiehelikopter opgeroepen.

De Kapelse wijkagent Silvan Vael vraagt mensen binnen te blijven om zo te voorkomen dat een dwaalspoor ontstaat. De helikopter maakt namelijk gebruik van een warmtebeeldcamera en hoe minder mensen er op straat zijn, hoe minder sporen de politie via warmtebeeld hoeft na te gaan.

De dader van de inbraak is een jonge man die zich te voet verplaatst. Hij draagt een spijkerbroek en een donkere jas. De man heeft een blanke huidskleur. Hij heeft mogelijk tassen bij zich. Mensen met tips mogen 112 bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (9-1-2016 om 13:07)
Ik ben het met Goesenaar eens, wat anno 2016 ook onmisbaar is, is het zelf zorg dragen voor een beveiligingscamera, deze zijn al voor €100 of minder te bestellen. De politie kan zich beter richten op de zware criminelen.
Ju (9-1-2016 om 12:55)
Amber alert? Waarschijnlijk omdat het geen kind van 5 is wat vermist is??
krabbendieker (8-1-2016 om 21:52)
Waarom heb ik na 2 uur nog steeds geen amber alert ontvangen?!
Goesenaar (8-1-2016 om 20:55)
En twee dames die een plofkraak (!) plegen in 's-Gravenpolder komen na twee (!) dagen al op vrije voeten. Lekker contrast weer. Wat een land...
Cookie-instellingen beheren