Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Sinds vrijdag dertien inbraken gemeld

Toegevoegd: 10-01-2016, 16.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij de politie zijn sinds afgelopen vrijdag dertien woninginbraken en pogingen daartoe gemeld. 


Vrijdagmiddag zijn woninginbraken gemeld door bewoners aan de Bouwluststraat in Aagtekerke, de Roskamstraat in Sint Jansteen, het Schuttershof in Kapelle en de Dokter Schutterstraat in Oosterland. Vrijdagavond is er ingebroken in een woning aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke (hiervoor zijn twee mannen aangehouden).  

Zaterdagmiddag zijn inbraken gemeld door bewoners aan de Rijksweg in Kruiningen, de Jos Everaardstraat in Sint Jansteen, de Langeweg in Wilhelminadorp, de J.W. Schuurmanstraat in Domburg en de Lange Blokweg in Zierikzee. Zaterdagavond zijn nog drie inbraken gepleegd in woningen aan de Torenstraat in Westkapelle, de Stekeldijk in Kamerpand en de Pauwhoekstraat in Meliskerke.

De slachtoffers van de inbraken hebben aangifte gedaan. De buit bij deze inbraken bestond onder meer uit geld, waardepapieren, antiek, elektrische apparatuur en sieraden. Het woninginbrakenteam onderzoekt de inbraken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (11-1-2016 om 10:38)
Ja maar kom om zeg als je word gepakt loop je volgende dag vrij rond.. Dit word alleen meer en erger omdat dit gewoon Niet afgestraft word
JF Hofman (11-1-2016 om 09:02)
Alle burgers kunnen meehelpen om deze trend tegen te gaan... Aanmelden bij een Buurtwhatsappgroep in uw buurt.
Rene (10-1-2016 om 17:18)
Pff, gaat lekker met al die inbraken. 13 keer, en dat in 1 weekend!! Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit allemaal op zichzelf staande inbraken zijn. Het kan bijna niet anders of dit moet wel afgesproken werk zijn. Hopelijk worden de daders snel opgepakt.
Sjaak (10-1-2016 om 17:05)
Het aantal inbraken gaat gestaag oplopen, daar moet je geen HBO voor hebben om dat te voorspellen.
Cookie-instellingen beheren