Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
109 files van totaal 439 km

Melding inbrekers op dak Hansweert loos alarm

Toegevoegd: 11-01-2016, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Even dacht de politie zondagavond in Hansweert inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen maar al snel bleek dat er sprake was van loos alarm.


Even voor 22.00 uur kreeg de politie namelijk een melding van een alerte getuige die drie mannen op het dak van een school in Hansweert zag lopen. Gezien de vele inbraken in de regio ging de politie met drie eenheden ter plekke.

De gearriveerde agenten troffen echter geen inbrekers maar een groepje jongeren die een voetbal van het dak van de school had gehaald. Loos alarm dus. De politie laat echter weten dat dergelijke meldingen altijd serieus genomen worden en dat men liever een keer te veel dan te weinig rijdt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (11-1-2016 om 12:03)
Wat moeten jongeren nou om 22.00 uur nog op een dak van de school om een bal te pakken belachelijk. Ouders van deze kids hebben ook totaal geen verantwoordelijke gevoel
Cookie-instellingen beheren