Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist laat gewonde achter Goes

Toegevoegd: 14-01-2016, 08.54 uur - Update: 14-01-2016, 11.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een automobilist die is doorgereden na een aanrijding met letsel donderdagochtend in Goes.


De botsing vond omstreeks 08.15 uur plaats in de Bessestraat bij het Scalda. Een 17-jarig meisje uit Bergen op Zoom liep op de voetgangersoversteekplaats richting de school. Een kleine zilverkleurige/grijze personenauto kwam hard aanrijden en raakte de voetgangster volgens de politie behoorlijk hard.

De automobilist stopte niet en reed met hoge snelheid weg. Na de aanrijding ging de auto ervandoor richting 's-Gravenpolder. De bestuurder negeerde daarbij ook een rood verkeerslicht. De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Hoe de gewonde er aan toe is, is nog niet bekend.

Het doorgereden voertuig heeft schade aan het portier linksvoor. Er zijn geen merk en type en een kenteken bekend. Agenten hebben van meerdere getuigen een verklaring opgenomen, maar vooralsnog ontbreekt van de auto en de bestuurder elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (14-1-2016 om 16:13)
Als inwoner van Goes maak ik regelmatig mee dat mijn leven niet zeker is bij het oversteken op een zebra pad. Automobilisten kijken niet uit en rijden gewoon door. ook een keer zelfs bijna aangereden door politie. Het is ook er onoverzichtelijk. Neem nu het kruispunt bij de Agri en Jumbo. Zebra in de bocht. Op drukke dagen moet je haast ogen in je rug hebben ook. Maar ook de rotonde bij de stadspoort is onoverzichtelijk. Dus goed uitkijken, allemaal, anticipeer op deze kruispunten en rij niet als een debiel door. (bv de elektrische fietsers die met 25 over de rotonde racen) Het wordt tijd dat de gemeente hier aandacht aan gaat besteden want vandaag of morgen loopt het slecht af voor iemand.
janieke (14-1-2016 om 16:07)
Ik zou zeggen, doorrijder, wees flink en meld je laat toch iemand nie stikken
Karel (14-1-2016 om 15:37)
rijbewijs invorderen en nooit meer teruggeven, 300 uur ambulances poetsen en een gesprek met slachtoffer
Cyclist (14-1-2016 om 12:37)
Aanrijding vond plaats op de Fruitlaan en op dat tijdstip was het zeer druk met autoverkeer.
Karl (14-1-2016 om 11:29)
Nu was het vanmorgen best druk en slecht weer, ik kan me voorstellen dat je dan per ongeluk iemand over het hoofd ziet maar inderdaad dan hoor je vervolgens te stoppen en het slachtoffer te helpen.
Biggetje (14-1-2016 om 11:16)
Dit is misdadig, je moet je verantwoording nemen. Je laat iemand niet als een zak vuil achter. Het is mij zelf een keer overkomen dat ik een aanrijding op de fiets kreeg en alleen naar de veroorzaker werd gekeken en ze waren weg toen hij niets mankeerde.
Cookie-instellingen beheren