Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Politie bezorgt weggelopen hond terug bij baasje

Toegevoegd: 14-01-2016, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een hond terugbezorgd die dinsdagochtend was weggelopen van zijn baasje.


De hond verdween toen hij dinsdag samen met zijn baasje aan het wandelen was in Oost-Souburg. Toen de politie vandaag afging op een melding van een loslopende hond bij de Oude Vlissingseweg in Middelburg bleek het om dezelfde hond te gaan als die werd vermist.

De hond, een teefje van 14 maanden oud, was volgens de politie zichtbaar vermoeid, maar zij liet zich abslotuut niet vangen. Nadat de viervoeter met behulp van hondenkoekjes was gevangen, kreeg het dier een riem om en kon het bij het baasje thuis worden afgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (15-1-2016 om 17:31)
@Middelburgse, Wat een onzin, ik mag toch aannemen dat de eigenaar van deze hond gewoon belasting betaald en daar bovenop ook nog de hondenbelasting. Lijkt mij dat de kosten hiermee ruimschoots gedekt zijn. OT: Goed gedaan van de politie :)
Ik (15-1-2016 om 09:02)
@leo, in dit geval ben ik het met middelburger eens. Dit is namelijk niet de eerste keer dat de hond wegloopt. Wij wonen er praktisch naast en de hond glipt steeds weg en politie blijft het hondje vangen.
wim (15-1-2016 om 07:14)
Honden aan de lijn het beste voor baasje en hond.
peter (15-1-2016 om 07:14)
helemaal met je eens leo wat weet ze het weer allemaal goed de perfecte mens dus die niet bestaat
Linds adam (15-1-2016 om 05:22)
Vlissingen politie beter dan die van Terneuzen. Hebben er geen tijd voor. Mijn hond loopt normaal nooit weg. Maar toen mijn bed kwam en veel lawaai maakte was hij er tussenuit geglipt. Hij was bang. Politie gebeld deden niets. Gelukkig was hij niet ver weg. Ik kan deuren open laten staan loopt ie nog niet weg. Politie terneuzen hebben diploma gehaald bij een pakje boter. Doffe ellende
Leo (15-1-2016 om 00:17)
Kijk Weer een die precies weet wat er is gebeurd Middelburgse Als je er niet bij geweest bent reageer dan ook niet zo achterlijk.
Cookie-instellingen beheren