Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 102 km

Onderzoek naar fatale val van flat Vlissingen

Toegevoegd: 17-01-2016, 14.11 uur - Update: 17-01-2016, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondag aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen bij een val van een flatgebouw. Volgens de politie is er vrijwel zeker sprake geweest van een zelfdoding.


Het slachtoffer maakte zijn val rond 12.30 uur in de Van Raaltestraat. Direct werden verschillende politie-eenheden, twee brandweerwagens, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse bleek dat zij niets meer voor het slachtoffer konden doen. De brandweer heeft vervolgens zeilen gespannen om het zicht op het lichaam te ontnemen.

Vier rechercheurs in witte pakken hebben ter plekke onderzoek gedaan. De politie stelde een plaats delict in en de omgeving werd ruim afgezet. Hierdoor werd het verkeer van en naar Paauwenburg gehinderd. De doorgaande Alexander Gogelweg werd namelijk deels afgesloten waardoor automobilisten om moesten rijden via de woonwijk.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MV (20-1-2016 om 09:02)
@Ik2 Je geeft er blijk van echt niet te weten hoe heftig een depressie kan zijn. Als je je van iedereen verlaten voelt geef je echt niets meer om wat anderen zullen zien als je zelfmoord pleegt. En daarbij: 'ingrijpen' helpt wel. Ingrijpen in de vorm van naast zo iemand gaan staan en hem/haar steunen voordat het zover komt. Ik spreek uit ervaring en heb gelukkig zulke mensen om me heen.
Ik2 (18-1-2016 om 19:41)
@Johan en Sjaakie. Ik kan begrijpen dat iemand depressief is en er een einde aan wil maken. Ik snap ook dat je dan een waas voor je ogen krijgt. Maar ik kan geen medelijden hebben zoals Sjaakie dat heeft of de man wel of niet geleden heeft. Er plegen honderden personen zelfmoord per maand waarvan deze vinden dat anderen daar geen getuigen van hoeven te zijn. Ook zijn depressief maar kunnen toch tot op het laatst rekening houden met anderen. En Sjaakie, je kan ingrijpen wat je wil. Als ze gaan gaan ze toch.
Johan (18-1-2016 om 18:57)
@Ik2 sjonge, denkt u nou serieus dat iemand die niet meer verder wilt op deze aarde..er rekening mee houdt wanneer hij springt....?! Wat een vreselijke beslissing moet dit geweest zijn voor deze persoon....
Anonieme collega (18-1-2016 om 17:45)
De collega van mij fietste naar huis en zag de man liggen. Zij heeft 112 gebeld. Ze vertelde dat het er heel erg eng uitzag, maar meer wilde ze er niet over vertellen. Ze krijgt nu waarschijnlijk slachtoffer hulp. Gecondoleerd aan de nabestaande.
Turtle (18-1-2016 om 14:56)
Mijn oprechte deelneming voor de nabestaanden. Dit doe je niet zomaar natuurlijk daar is een boel aan vooraf gegaan. Is er al meer bekend over deze man? Al is het alleen maar een leeftijd of de omstandigheden waarin die persoon verkeerde. Staat nog niets over in de media terwijl dit meestal al vrij snel bekend is. Hoe dan ook erg tragisch!!
JustMe (18-1-2016 om 14:24)
@ArCo: Over het aanpassen van de galerij/balkon: Ik vraag me af of zoiets zinvol is. Iemand die het besluit heeft genomen om een einde aan zijn/haar leven te maken, zoekt daar dan waarschijnlijk wel een andere manier voor. Triest dat dit gebeurd is. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren