Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 176 km

Dader overval Terneuzen dreigde met vuurwapen

Toegevoegd: 19-01-2016, 14.35 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De dader van de gewapende overval maandagavond in Terneuzen bedreigde een medewerker van het tankstation met een vuurwapen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De overval vond omstreeks 19.30 uur plaats op een tankstation aan de Bellamystraat. Nadat de verdachte de winkel van het tankstation was binnengelopen bedreigde hij de medewerker met een vuurwapen en eiste geld. Nadat de man geld had gekregen vertrok hij lopend in onbekende richting.

Diverse politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de overvaller. Ook een politiehond heeft de omgeving afgespeurd, maar kon geen duidelijk geurspoor van de dader oppakken. Tot nu toe ontbreekt van hem nog ieder spoor. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De dader was volgens de politie een man van tussen de 18 en de 25 jaar oud en had een zeer donkere huidskleur. Hij was rond de 1.75 meter lang. Op het moment van de overval droeg hij een zwarte jas met capuchon, een zwarte pet  en zwarte handschoenen. Verder sprak hij Nederlands.

De politie is op zoek naar mensen die omstreeks 19.30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Bellamystraat. Zij kunnen hun informatie delen met de politie via 0900-8844.

Zie ook:
Gewapende overval in Terneuzen (18-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-1-2016 om 19:00)
Zo vroeg in de avond al op een pompstation een medewerker bedreigt met revolver om geld te geven eigenlijk hoe erg als het ook is niet meer verantwoord is om alleen een pompstation te bedienen en lees ook niet van een camera, jammer dat er niet meer aan gegevens zijn die kunnen van invloed zijn tot aanhouding want van dit soort tuig lees je steeds meer.
chuckles (20-1-2016 om 00:42)
snel oppakken dit tuig.
Ronny (19-1-2016 om 18:48)
Eigenaar MOET investeren in een kogelvrij glas aan de balie ! Tankstation is de laatste jaren al zo vaak overvallen, dat er iets moet gebeuren.
Cookie-instellingen beheren