Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Kat zakt door ijs en bezwijkt

Toegevoegd: 19-01-2016, 15.33 uur
Voor de kat kwam alle hulp helaas te laat.
Voor de kat kwam alle hulp helaas te laat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer is vanmiddag met spoed uitgerukt omdat er in Goes een kat door het ijs was gezakt. Voor het diertje kwam helaas alle hulp te laat.


Het voorval deed zich vanmiddag rond 14.30 uur voor bij de Oostsingel. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de kat uit het water te halen. Helaas kwam alle hulp te laat.

Brandweerduikers kwamen ter plaatse om de kat uit het water te halen en over te dragen aan de dierenambulance. Deze zal via de chip de eigenaar proberen te achterhalen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (26-1-2016 om 13:44)
Serieus honden vriend? Een kat aan de lijn houden? Jij hebt echt het verstand van een aardappel zeg. Net als vele anderen hierzo trouwens. Een kat is voor de eigenaar van grote waarde en is het net zo hard waard om moeite voor te doen. Wel mooi hoe er veel reacties worden geplaatst over de kosten van zulke acties. Mensen hebben het blijkbaar zo slecht in Nederland dat het leven van een dier niet meer telt. Er is tenslotte niet eens meer genoeg geld voor henzelf!! Ondertussen zitten deze mensen die rot zijn van binnen hier hatelijke reacties te plaatsen vanaf hun splinternieuwe tabletje of hun macbook van 2000 euro. Wat een droeftoeters! Jullie zijn stuk voor stuk minder waard van het vuil onder mijn schoenen.
Renata (25-1-2016 om 21:42)
Jee wat zijn er veel walgelijke mensen hier. Geen beetje compassie voor een levend wezen dat een vreselijke dood stierf. Sterkte voor de eigenaar.
honden vriend (23-1-2016 om 22:58)
misschien voortaan je huisdier aan de lijn te houden kan dit niet gebeuren of je kan m met de lijn er gelijk uit vissen. Lopen die beesten ook niet in een ander zijn tuin.
Koosje (22-1-2016 om 19:26)
Alle herinneringen komen weer boven naar mijn kat Jopie die ook is verdronken maar waarvoor alle hulp te laat was omdat ze niet kwamen opdagen. Maar even serieus, rij langs het dierenasiel en haal daar een nieuwe kat, kunnen ook heel lief zijn hoor! De kater komt later...
mens (22-1-2016 om 04:41)
Alle Sterkte gewenst, voor de na-bestaanden; hoop dat jullie alle negatieve reacties los kunnen laten en steun en kracht zullen en mogen hebben vanuit de positievere reacties;, en weten dat er door velen wel oprecht meegeleeft wordt in jullie verlies!!!!!!*still cry...""
Sjonnie (21-1-2016 om 19:09)
Belachelijk. We praten hier over een dier, net of er niet genoeg katten op deze aardkloot leven. Laatst was een oude weduwe buitengesloten uit haar appartement, helaas kon de brandweer niet komen omdat het niet onder hun verantwoording viel, gelukkig kon jan en alleman wel voor deze kat opgetrommeld worden. Veel belangerijker natuurlijk. Simpel.
Cookie-instellingen beheren