Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Steekpartij Middelburg, één arrestatie

Toegevoegd: 25-01-2016, 09.58 uur - Update: 25-01-2016, 14.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een steekpartij op industrieterrein Arnestein in Middelburg is maandagochtend een 46-jarige man gewond geraakt.


Het steekincident vond rond 09.45 uur plaats op een parkeerplaats aan de Waldammeweg. Eén persoon is gewond geraakt en behandeld door de ambulancedienst. Het slachtoffer, een postbezorger, is zelf naar de ambulance gelopen. De politie heeft ter plekke een 52-jarige Middelburger als verdachte aangehouden. Deze is naar Torentijd gebracht.

Volgens omstanders ging er aan de steekpartij eerst een ruzie vooraf. Vervolgens werd de postbezorger neergestoken. Hij liep verwondingen op aan onder andere zijn keel en zijn hoofd. Vermoedelijk ligt de oorzaak van de steekpartij in de relationele sfeer.

Technisch rechercheurs van de politie hebben ter plaatse onderzoek verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Handen af van Zeeland (25-1-2016 om 12:13)
Vreselijk. Wat zal die man geschrokken zijn. Je doet gewoon je werk en ineens komt daar een halve gare uit het niets. Heel veel sterkte voor het slachtoffer!
Jan (25-1-2016 om 12:13)
Ik heeft hier nu geen idee waarom deze wereld steeds gekker wordt ,ik wil het ook niet weten maar wat ik wel wilt weten WAAROM ???hoe komt nu iemand tot zo´n daad zijn deze mensen ziek ,de mensen worden zo ver gedreven of zijn ze echt zo wanhopig of heeft de maatschappij er geen tijd voor om deze mensen te helpen ,maar het Nederland gaat helemaal naar de kloten ,daar wordt je alleen al ziek en misselijk van hoe het beleid hier is en wie het beleid voert
Cookie-instellingen beheren