Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie op zoek na melding man met wapen

Toegevoegd: 27-01-2016, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is woensdagavond in Vlissingen op zoek gegaan naar een man die volgens een getuige was gezien met een vuurwapen.


De getuige zou de man hebben zien fietsen en daarop de politie hebben gebeld. Die startte een zoekactie en schakelde rond 20.55 uur Burgernet in. Vijfentwintig minuten later werd het bericht nogmaals verstuurd aan een grotere groep Burgernet-deelnemers.

Het signalement van de verdachte persoon luidde: getinte man van circa 25 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang met een blauwe broek, een zwarte jas en zwart-grijze schoenen aan.

Volgens een woordvoerder is er geen melding binnengekomen over een gepleegd strafbaar feit zoals een overval of een bedreiging. Rond 21.50 uur meldde de politie dat de persoon nog steeds niet was gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (28-1-2016 om 11:02)
Buurt app gebruikt. Om uit te kijken voor deze persoon. Politie die aan het rondkijken is of ze iemand kunnen vinden. Deze persoon zou in de buurt van de school zijn gesignaleerd. Niet echt een fijne gedachten wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Chuckles woont zeker in yerseke ja daar gebeuren zulke dingen niet. Daar worden alleen mensen en auto's plat gereden op de dijk.
wim (28-1-2016 om 06:43)
Wat jammer dat de man nog niet gevonden is ik hoop toch dat hij binnenkort gepakt word wat zou nu de bedoeling hier van wezen om met geweer bij je te dragen.
chuckles (28-1-2016 om 01:48)
vlissingen weer ja en anders Middelburg of Goes gaat niet zo goed he daar
Cookie-instellingen beheren