Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) aangereden door auto Sluiskil

Toegevoegd: 29-01-2016, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Baljuwlaan in Sluiskil is donderdagochtend een fietsster aangereden door een personenauto. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 07.50 uur. Volgens de politie reed een 41-jarige man uit Sluiskil in zijn personenauto over de rotonde om richting de Brug Sluiskil te rijden. Een 16-jarig meisje wilde op haar fiets de rotonde oversteken en verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan de automobilist.

Het meisje, eveneens afkomstig uit Sluiskil, kwam ten val en werd ter plekke door de ambulancedienst onderzocht. Ze bleek niet gewond te zijn geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (30-1-2016 om 16:36)
Rocky, ik herken en erken het helemaal! Het hangt er voor mij van af of je met fatsoenlijke of met onbeschofte fietsers te maken hebt. Die laatsten krijgen van mij ook geen duimbreed toe, sterker nog: die krijgen van mij een op/aanmerking. Zo naïef ben ik nou ook weer niet.....
rocky (29-1-2016 om 22:38)
Rick: morgen nog n dagje naar school of ga je alleen in de vakantie? Zwakkere deelnemers moeten geen misbruik maken van hun situatie. Zolang er haaientanden staan op n fietspad waar jij rijdt zul jij toch echt moeten stoppen. Ik kom dagelijks meerdere keren bij o.a die rotonde maar de schooljeugd rijdt daar gewoon door en kijken dan of je n hoop stront bent. Bij de brug precies hetzelfde.... kijken of je n automobilist kan afdwingen om te stoppen. Reken er maar niet op. Ik geef geen voorang als jij geen voorang hebt..zeker niet op provinciale wegen!
Rick (29-1-2016 om 18:56)
Beste Eddy, Hoezo "schuld" ?? Neem eerder een voorbeeld aan de Belgische automobilisten!! Wel eens gehoord van rekening houden met zwakkere verkeersdeelnemers zoals fietsers en voetgangers?? In andere omstandigheden kan je voorligger ook plotseling een noodstop moeten maken. Je moet gewoon je hersens erbij houden als je rijdt en te allen tijde snel reageren als dat nodig is, EN VOORAL NIET ZITTEN WHATSAPPEN ONDER HET RIJDEN! Want zo worden de meeste ongevallen tegenwoordig veroorzaakt. En vooral genoeg tussenafstand houden! Dat jij niet stopt voor fietsers degradeert jou tot de zoveelste loser en verkeershufter waar er al genoeg van rondrijden!!
Eddy (29-1-2016 om 15:20)
Hier in Zeeuwsvlaanderen moet je op iedere rotonde als autobestuurde je ogen open houden en er gewoon op rekenen dat de fietsers en brommers gewoon doorrijden. Voor een groot gedeelte is dat ook de schuld van vooral Belgische automobilisten die steevast stoppen om de fietsers en brommers door te laten rijden, let je niet op knal je zo op hun auto! Ben je nog fout ook omdat je achter op iemand rijd terwijl de auto die stopt de regells niet respecteerd, dus, gewoon heel goed opletten bij een rotonde!!
N.B (29-1-2016 om 14:06)
@Mattie, die rotonde is niet gevaarlijk. Het zijn de mensen die de verkeersregels aan hun laars lappen of niet kennen die gevaarlijk zijn. Die rotonde ligt er niet sinds gisteren. De situatie daarvoor was beter zeker.
Mattie Molegraaf (29-1-2016 om 13:27)
Ja daar had ik ook bijna een scooter omver gereden met de motor,reed zelf vanaf de brug richting sluiskil , ze denken altijd dat ze voorrang hebben,en gevaarlijke rotonde is het
Cookie-instellingen beheren