Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt 250 hennepstekjes in woning

Toegevoegd: 29-01-2016, 18.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag in een woning aan de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen een hennepkwekerij met 250 stekjes ontdekt. De politie heeft één persoon aangehouden.


De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. De plantage bestond uit twee kweekruimtes waarvan ongeveer tweehonderd planten recent waren geoogst. Op zolder werden ruim 250 stekken aangetroffen.

De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Donderdag werd niemand in de woning aangetroffen. Op vrijdagmiddag meldde zich rond 14.00 uur een 23-jarige inwoner uit Vlissingen op het politiebureau in Middelburg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de hennepkwekerij en werd aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kahbadinmok (2-2-2016 om 00:52)
Ik het volledig met kees eens. Goeie opbouwende kritiek!
kees (29-1-2016 om 20:33)
Ik denk dat de politie eens moet stoppen met deze zaken. Er moeten tegen wil en dank van de regering 400 politiebureau s dicht. Er komen dan steunpunten met 2 agenten zoals in heel de gemeente Veere met 22.000 mensen. 2 Agenten maar. Ook moeten korpsen een auto delen met meerdere korpsen. Dan heb je geen tijd meer voor deze zaken toch. Je moet ook nog ander werk doen. In goed zijn er al permanent 4 agenten weg met aflossing erbij voor de asielzoekers in de Zeelandhallen te bewaken. Blijft niet veel over zo. Het echte politie werk is er ook nog.
Cookie-instellingen beheren