Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Flinke voetwond door kapot bierflesje Middelburg

Toegevoegd: 31-01-2016, 15.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg heeft een man afgelopen nacht een flinke wond opgelopen door rondslingerende glasscherven./p>


Volgens de politie stapte de man in de Lammerensteeg op de resten van een gesneuveld bierflesje. "De scherven gingen dwars door zijn schoenen heen en veroorzaakten een flinke wond", aldus de politie.

Een agent verleende eerste hulp en heeft ter plekke een drukverbandje aangelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ddd (1-2-2016 om 07:15)
@Jeroen. Mensen als jou hebben we tenminste wat aan. Namen meer mensen daar maar een voorbeeld aan. Ik doe het zelf ook zodra ik het zie.
Jeroen (31-1-2016 om 23:03)
In de duinen en op speelplaatsen zijn ook lui die het "ontzettend grappig" schijnen te vinden om bierflesjes kapot te smijten. Ik ben al meerdere malen een half uur bezig geweest om de duizenden scherven en kleine vlijmscherpe scherfjes op te ruimen zodat geen kinderen of dieren zich er aan kunnen verwonden. Ik begrijp totaal de lol niet van het in openbaar gebied kapot smijten van bierflesjes. Laten ze het dan in hun eigen huis gaan doen. Maar ja, dan zitten ze zelf met de rotzooi opgescheept en moeten het ook zelf opruimen.
Michelle (31-1-2016 om 20:12)
@ Kees. Het gaat hier om flesjes en niet om glazen!!
JaapMburg (31-1-2016 om 16:25)
.... en er waren heel veel meer plaatsen met kapotte flessen ...... veel glas op de weg. Toen ik vannacht thuis kwam (centrum) ben ik eerst puin gaan ruimen. Wat is dat voor een volk dat flessen kapot smijt?
kees (31-1-2016 om 15:26)
Zolang er nog steeds mongolen rondlopen met bierflesjes in de stad zal dit helaas blijven gebeuren. Veel sterkte voor het slachtoffer. Ik hoop dat er geen zenuwen geraakt zijn. Gelukkig gebruiken ze in de horeca steeds vaker plastic bekers. Dit zou verplicht moeten worden.
Cookie-instellingen beheren