Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Celstraf voor mishandelen dochter

Toegevoegd: 01-02-2016, 16.01 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag 36-jarige P.F. uit Clinge conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden waarvan drie voorwaardelijk. Ook komt hij onder reclasseringstoezicht te staan en moet hij zich laten behandelen voor zijn impulsief en agressief gedrag.


P. kwam op 18 september vorig jaar thuis van zijn werk en zag dan zijn kluis weg was. Hij reed naar de school van zijn twaalfjarige dochtertje, nam haar mee en vroeg haar of zij daar iets van wist. P. reed met zijn dochter naar het adres van zijn ex in Westdorpe, ging daar volgens het Openbaar Ministerie ‘uit zijn plaat en eiste daar zijn kluis terug.

De vrouw ontkende ook maar iets met de kluis te maken te hebben en P. eiste de sleutels van haar auto om daar in te kijken. Ook gaf hij zijn dochter enkele klappen. De rechtbank nam het hem met name hoogst kwalijk dat hij zijn dochtertje had mishandeld en dat zij moest toekijken hoe hij tekeer was gegaan tegen haar moeder.

Zie ook:
Eis celstraf wegens mishandeling dochter (18-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (1-2-2016 om 19:30)
Wat een draak van een vent zeg om je dochter zo af te ranselen en daarna de moeder zo iemand gewoon opsluiten voor een zeer lange periode zon groot schoft die totaal geen fatsoen heeft.
Cookie-instellingen beheren