Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Zoektocht naar verloren trouwkleding Zierikzee

Toegevoegd: 01-02-2016, 16.23 uur
Op de foto is de verloren trouwkleding te zien.
Op de foto is de verloren trouwkleding te zien.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Douwe de Vries, wijkagent voor de gemeente Schouwen-Duiveland probeert via social media te achterhalen waar de trouwkleding is gebleven van een onlangs getrouwd echtpaar.
 

Het echtpaar, van oorsprong afkomstig uit Eritrea maar wonend in Zierikzee, is afgelopen week in het huwelijksbootje gestapt in Rotterdam. Vanuit Rotterdam namen ze hun eigen trouwkleding en die van drie getuigen mee in een rode tas. Bij het busstation Sas zijn ze die tas echter vergeten.
 
Toen ze ontdekten dat de ze de tas waren vergeten, zijn ze teruggegaan naar het busstation om deze te zoeken. Helaas waren zowel de tas als de kleding spoorloos verdwenen. Middels de oproep hoopt De Vries de kleding nu weer op te sporen. Het echtpaar heeft de vermissing gemeld bij de gemeente, zoals dat sinds 2012 de officiële gang van zaken is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (2-2-2016 om 11:00)
hoe kun je die nou vergeten, stukje mentaliteit hoor ! maar je bent nu eenmaal getrouwd, je hebt ze niet meer nodig. Ik heb mijn trouwkleding na jaren in de kast hangen ook weg gedaan bij een leger des heils container
kees (2-2-2016 om 07:36)
beetje erg dom zou maxima zeggen
un egte zeeuw (2-2-2016 om 06:53)
Laten we hopen dat ze deze zo belangrijke kleding terug vinden .
Arie (1-2-2016 om 17:42)
Hoe kun je nu in vrede's naam je bagage vergeten bij een bushalte? Als je opstapt, kijk je toch of je alles meeneemt??
Cookie-instellingen beheren