Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Winkeldievegge verstopt geitenkaas in onderbroek

Toegevoegd: 02-02-2016, 08.49 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een winkeldievegge heeft maandagmiddag in Vlissingen bij een supermarkt gestolen kaas verstopt in haar onderbroek.


Het artikel dat de verdachte gestolen had werd direct teruggegeven aan de winkel. Toen politieagenten de winkeldief hadden aangehouden en vervolgens op het bureau aankwamen, hoorden zij een knisperend geluid vanuit de broek van de verdachte komen. De dievegge verklaarde dat het om haar maandverband zou gaan.

Uiteindelijk bleek dat de verdachte een verpakking met jong belegen geitenkaas in haar onderbroek verstopt had. De verdachte is na afronding van het onderzoek weer in vrijheid gesteld en kan binnenkort een boete op haar deurmat verwachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.OL (8-2-2016 om 16:15)
Hahahaha!!! Dit is gewoon leuk! En dan nota bene een GEITENKAASJE in je ondergoed verstoppen !! Dat kon meteen geserveerd worden als "lauwwarme geitenkaas" op een bedje van .... ??
Renze (4-2-2016 om 17:54)
Die kaas is natuurlijk meteen na de vondst op het politiebureau in de vuilnisbak gegooid. Dat ga je je klanten toch niet meer voortzetten!
Renata (3-2-2016 om 22:35)
Als ik het goed begrijp had ze iets gestolen dat meteen is teruggegeven, voordat ze mee genomen werd door de politie. Die vonden daarna die kaas. Ha heerlijk dit soort berichten, is er ook eens iets te lachen. Vooral de reacties zijn zo leuk :-)
lambik (3-2-2016 om 06:25)
niet omdat het moet.....maar omdat het kan..
wim (2-2-2016 om 18:24)
Waar zou dat stuk kaas gebleven wezen misschien wel terug in de winkel, bij deze eet smakelijk
Annie (2-2-2016 om 13:56)
Ik ben zelf werkzaam in een supermarkt geweest . Winkeldieven zijn best slim in het verstoppen van goederen op hele rare plaatsen. Zo hebben wij een keer een dievegge betrapt die een bevroren pizza in haar te grote joggingsbroek verstopt had...
Cookie-instellingen beheren