Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden met valse kentekenplaten

Toegevoegd: 04-02-2016, 16.39 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Woensdagavond is een bestuurder van een personenauto op het Szydlowskiplein aangehouden omdat het voertuig voorzien was van valse kentekenplaten.


De politiemeldkamer kreeg rond 19.15 uur een melding van een verdachte situatie op de Bijlokestraat in Axel. Een getuige zag drie personen bij een Mercedes. Hij vertrouwde de situatie niet en gaf bijzonderheden van de mannen en de auto aan de politie door.

Politieagenten reden richting Axel. Ondertussen vertrok de auto, maar op aanwijzing troffen de agenten op het Szydlowskiplein de Mercedes aan. Het voertuig en de bestuurder werden gecontroleerd. De agenten ontdekten dat op de personenauto valse kentekenplaten waren gemonteerd.

De bestuurder, een 44-jarige inwoner uit Vogelwaarde werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. De auto werd in beslag genomen en naar datzelfde politiebureau gebracht. De man is woensdagavond verhoord. Hij deed afstand van de auto, deze zal worden vernietigd. Tegen hem wordt zal proces-verbaal opgemaakt. Rond 23.00 uur mocht hij het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (5-2-2016 om 09:22)
en daar is de kous mee af!!! Verder onderzoek niet nodig
Ron Tanis (4-2-2016 om 19:28)
Ook zonde van die Mercedes.
wim (4-2-2016 om 18:38)
Zeer goede oplettende getuige die het doorgaf voor het vreemde gedrag van drie personen rond een Mercedes auto aan politie die gestolen was en met vreemde kentekenplaten was voorzien,de auto word vernietigd de chauffeur krijgt na een nachtopsluiting een proces verbaal zou dit nu het enige wezen wat hij hiervoor krijgt als dan komt hij er goed vanaf.
Cookie-instellingen beheren