Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeense vrouw opgepakt om illegale prostitutie

Toegevoegd: 05-02-2016, 09.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tijdens de WOS controle op Walcheren afgelopen dinsdag deed iemand melding van mogelijk drugs dealen vanuit zijn verhuurde vakantie appartement. Het Drugs Overlast team Walcheren is hierop een onderzoek gestart.


Tijdens het onderzoek rees al snel het vermoedden dat het mogelijk wel eens om illegale prostitutie kon gaan. Na het maken van een actieplan en overleg met de Officier van Justitie werd besloten om de zaak donderdag op te pakken.

Tijdens de actie werd al snel ontdekt dat het inderdaad om illegale prostitutie ging. Een jonge Roemeense vrouw prostitueerde zich in de vakantiewoning van de melder onder toeziend oog van een Roemeense man. De vrouw adverteerde op een internetsite en vanuit de hele regio ontving ze klanten in de vakantiewoning.

Nadat alles grondig was vastgelegd en de man en de vrouw allebei waren gehoord is het onderzoek overgedragen aan de vreemdelingendienst. Onderzoeken maar mensenhandel, illegale prostitutie etc. worden altijd gedaan door de vreemdelingen dienst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-2-2016 om 18:57)
Waar die Roemenen goed voor zijn en dan als vrouw in een zomer huisje je moet maar durven stuur die lui snel terug naar land van afkomst, maar hulde voor politie dat ze toch gevonden worden.
. (5-2-2016 om 13:03)
Die gasten van dat DOtW pakken wel alles aan zeg. Wat een goed team. Hoop dat er meer van zulke team s komen. Top werk politie.
Cookie-instellingen beheren