Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Flexteam pakt persoon op bij Kapelle

Toegevoegd: 05-02-2016, 21.37 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Het Flexteam van de politie heeft vanavond een iemand opgepakt in de buurt van het ANWB-station bij de Vierwegen in Kapelle.


De aanhouding vond omstreeks 18.00 uur plaats bij de stoplichten op de Vierwegen. De politie kon vanavond nog niet vertellen waarom de aanhouding werd gedaan en hoopt zaterdag meer informatie te kunnen geven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (6-2-2016 om 10:43)
•Het flexteam werkt probleemgericht en levert tijdelijk medewerkers aan basisteams die extra capaciteit nodig hebben voor opsporing of handhaving. Bij asielzoekerscentra (azc's) en aan de grens zijn vanaf vrijdag flexteams van de politie actief om mensenhandelaren op heterdaad te betrappen. Met dank aan mijn vriend G. Oogle
ex tholenaar (6-2-2016 om 10:17)
@Jan, Elk district heeft een flexteam. Deze flexteams werken probleemgericht en leveren tijdelijk medewerkers aan basisteams die extra capaciteit nodig hebben voor opsporing of handhaving.
Frank (6-2-2016 om 04:54)
Die plukken stijve harken van de weg.
Franky (6-2-2016 om 00:54)
@Jan Flex Team is het voormalige ROG (regionaal ondersteuningsgroep) welke oa wordt ingezet bij aanhoudingen van verdachten / veroordeelden. Ze zijn speciaal getraind voor aanhoudingen van laag en gemiddeld gevaarlijke verdachten. (extreem gevaarlijke verdachten zal door een AT/DSI worden afgehandeld.) Maar ze kunnen ook als overbrugging worden ingezet wanneer het AT (arrestatieteam) onderweg is. Ze zijn verder niet zwaarder bewapend, maar hebben wel schilden en speciaal gereedschap voor het binnen treden van panden. Mogelijk verandert hun bewapening aangezien er 450 agenten getraind zijn/worden met de MP5, dit lijkt mij logisch gezien hun kennis / ervaring en achtergrond.
Husky (6-2-2016 om 00:18)
Flexteam is de voormalige R.O.G.. Stond ook bij een eerder bericht van hv zeeland
Zeeuw (5-2-2016 om 22:52)
Een flexteam is een speciaal aanhoudingsteam dat overal inzetbaar is.
Cookie-instellingen beheren