Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Getuigen gezocht van diefstal autostofzuiger

Toegevoegd: 06-02-2016, 13.44 uur
Door: Rolf de Feijter

SINT-PHILIPSLAND - Twee mannen hebben afgelopen nacht een autostofzuiger weggenomen bij een bedrijf in Sint-Philipsland.


De diefstal vond rond 05.15 uur plaats bij een autobedrijf aan de Industrieweg. De twee mannen kwamen aan in een stationcar en hebben vervolgens eerst de auto gewassen in de bijbehorende wasstraat.

Daarna braken de twee een kast open waarin de stofzuiger stond en namen deze mee. Mensen die meer weten over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-2-2016 om 18:57)
Je moet maar durven eerst je auto wassen in de wasstraat en dan inbreken en in bedrijf een kast openen en de stofzuiger meenemen en dat s, morgens om 05,15 uur dat moet toch gezien worden gezien de tijd, zou daar dan in geheel geen buiten verlichting wezen of een alarm installatie want dit kom nog al eens voor in deze plaats
Cookie-instellingen beheren