Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Aanhouding tijdens drugsactie in Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2016, 13.48 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Vrijdagavond heeft het Drugs Overlastteam Walcheren in de omgeving van de Aagje Dekenstraat, de Scheldestraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen een actie gehouden. In dat gebied worden door bewoners veel meldingen gemaakt over drugsdealen en overlast. Drugsdeales en- kopers zijn in deze wijk vaak op straat actief.


Omstreeks 21.20 uur trok een 36-jarige Vlissinger in de Verkuijl Quakkelaarstraat door zijn manier van doen de aandacht van het team. Nadat hij werd staandegehouden werd de inhoud van zijn schoudertas gecontroleerd. Daaruit haalden agenten een 50-tal pillen amfetamine, een 200-tal gripzakjes opium, amfetaminepoeder, enkele gripzakjes hennep, een flesje met GHB en een weegschaaltje. Hiermee laadde de man de verdenking op zich dat hij aan het dealen is. Om die reden werd hij voor het overtreden van de opiumwet aangehouden.

De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De man zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (7-2-2016 om 10:48)
Ja je kunt als simpele burger al zien wie gebruikt en dealt ! Ik hoop ze ooit nog eens mensen controleren achter stuur onder invloed van drugs..Dat probleem is inmens.. Er komen 1000 klanten per dag in de koffieshop en bijna allemaal blowen ze achter stuur..Ik hoop de verzekeringsmaatschappijen het verplicht gaan stellen bloedtest bij ongevallen en onder invloed gewoon betalen !! Michelle, verdenking is rechterlijke term de politie weet ook wel hij dealde maar als hij kan bewijzen die tas niet van hem was blijft het verdenking
wim (6-2-2016 om 18:34)
Wat erg om met die rotzooi in de stad dat spul te verkopen ,maar op deze manier was je er gauw van af alleen de opbrengst zal tegen vallen want als je zoiets overkomt als deze aanhouding zal het wel een zak centje gaan kosten een goede top blijft van die rommel af.
. (6-2-2016 om 15:21)
Weer een mooi aktie van dat drugsteam goed werk politie.
Michelle (6-2-2016 om 14:55)
"Verdenking" lijkt me nogal duidelijk met zoveel rotzooi in zijn tas.
Cookie-instellingen beheren