Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Negen aanhoudingen bij drugsactie Goes

Toegevoegd: 06-02-2016, 17.03 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vrijdagmiddag en -avond zijn zeven mannen en twee vrouwen aangehouden voor het verkopen en kopen van harddrugs vanuit een pand in de Nieuwstraat in Goes.


De 43-jarige bewoner van het pand wordt rond 22.15 uur door het flexteam (voorheen Regionale Ondersteunings Groep (ROG)) verrast toen ze de voordeur forceerden en de woning binnenstapten. De man werd daar samen met een 33-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden. Laatstgenoemde had een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs bij zich. In de woning werd op diverse plekken eveneens nog een hoeveelheid harddrugs gevonden. Deze zijn in beslag genomen. Ook een bokbeugel, een aantal tasers en een hoeveelheid geld werden meegenomen.

Aan het begin van de avond werden al drie kopers op de Viaductweg in Kapelle in hun voertuig aangehouden door het flexteam. Het gaat om een 36-jarige man, een 35-jarige man en een 40-jarige vrouw allen uit de gemeente Kapelle. Ook bij hen werden harddrugs gevonden. Aansluitend zijn nog een 35-jarige man uit Amsterdam en een 25-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden in de Ramusstraat in Goes. Ter afsluiting volgde nog een 27-jarige man uit Goes.

Inmiddels zijn acht kopers na verhoor weer op vrije voeten gesteld. De overgebleven verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Zie ook:
Flexteam pakt persoon op bij Kapelle (05-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-2-2016 om 09:35)
Complimenten voor de politie Kapelle en Goes. Op naar de volgende.
importzeeuw (6-2-2016 om 20:31)
Top actie! Kunnen jullie niet vaak genoeg doen!
wim (6-2-2016 om 18:45)
Kijk weer een leuk bedrag in de staats kas als deze vangst, waar nog al behoorlijk veel mensen bij betrokken werden, mensen stopt er mee zo zie je wederom je komt toch een keer je eigen tegen en waarom de aanwezige bokbeugel die is toch niet nodig bij verkoop van drugs.
Cookie-instellingen beheren