Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Dronken Fransman aangehouden in Ritthem

Toegevoegd: 08-02-2016, 10.14 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een 28-jarige Fransman ingevorderd nadat hij op de Sloeweg Noord betrapt was op dronken rijden.


Het opvallende slingerende rijgedrag van de man verraadde dat hij moeite had om zijn auto onder controle te houden. Met een stopteken lieten agenten de man aan de kant van de weg stoppen. De eerste blaastest bevestigde dat hij teveel gedronken had.

Een ademanalyse op het bureau gaf een score van 480 ug/l. Dit is ruim twee keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man kan een dagvaarding voor de rechter tegemoetzien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (8-2-2016 om 10:43)
Hahaha en die dagvaarding veegt hij zijn &^%t mee af.. Denk je nu echt een buitenlander naar rechtzitting komt hier in Holland ? Als ik in Frankrijk was gepakt met drank had ik mooi de cel in gekund daar en duizenden euro's moeten betalen anders kwam ik daar niet weg.. Maar hier mag je alles pffffff die koopt kaartje naar parijs en koopt daar zo weer nieuwe rijbewijs
Cookie-instellingen beheren