Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Cel geëist voor opzettelijke aanrijding

Toegevoegd: 08-02-2016, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 35-jarige man uit Rilland is maandag in Middelburg een celstraf van twaalf maanden waarvan vijf voorwaardelijk geëist. De man wordt er van verdacht op 2 augustus vorig jaar de ex-partner van zijn vriendin bewust te hebben aangereden.


Bij het ongeluk liep het slachtoffer slechts lichte verwondingen op. Voorafgaand aan het ongeval had A. een woordenwisseling met de ex-vriend, die hij ook nog een gezwollen oog bezorgde. A. reed met zijn auto over het fietspad en reed frontaal tegen de fietsende ex-vriend op.

Volgens A. zelf had de ex-vriend zijn fiets in de richting van A.'s auto gegooid. De camerabeelden, die tijdens de behandeling van de zaak werden getoond, brachten evenwel weinig licht in de duisternis. Naast de celstraf wil de officier van justitie dat de verdachte een rijontzegging van zes maanden worden opgelegd krijgt.

Uitspraak over twee weken


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren